Termeni si conditii

Termeni si conditi de utilizare.

Termenii și condițiile de utilizare sunt aplicabile site-ului www.mauwis.ro. Orice persoană care accesează acest site, trebuie să ia la cunoștința și să citească acești termeni și aceste condiții și va trebui să le accepte . S.C MAUWIS S.R.L își rezervă dreptul de a modifica/rectifica informațiile despre termeni și condiții.

Site-ul www.mauwis.ro este un material de informare online oferit de către S.C MAUWIS S.R.L în scopul de a prezenta informații utile pentru colaboratorii și partenerii companiei. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să nu mai utilizați site-ul.

Drepturi de autor

Aveți permisiunea de a tipări sau descărca secțiuni de materiale din diferite zone ale acestui site, doar pentru utilizarea proprie. Orice copiere, reproducere, distribuire, republicare, utilizare parțială sau completă a conținutului acestui site (texte, imagini, logo-uri, design), fără acordul S.C MAUWIS S.R.L, e interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizare site

Vizitarea site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Toți vizitatorii sunt bineveniți pe acest site. S.C MAUWIS S.R.L nu asigură funcționarea continuă, neîntreruptă și fără erori a acestui site. Este nepermisă utilizarea acestui site în scop de distrugere sau alterare a conținutului acestuia. Singurul scop acceptat e acela al obținerii de informații.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte. De asemenea nu suntem răspunzători de eventualele pagube aduse către utilizatori sau către sistemele lor de calcul.

Informatii personale

Unele secțiuni ale acestui site presupun ca utilizatorii să completeze date cu caracter personal (nume, număr de telefon, adresa email), pentru a beneficia de anumite servicii. Aceste date pot fi furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular și pot fi folosite doar pentru a vă comunica ofertele speciale, informațiile actualizate, sau informații suplimentare cu privire la unele oferte.

Datele furnizate nu vor fi transmise unei terțe părți decât în cazul in care S.C MAUWIS S.R.L va fi obligată legal să facă acest lucru.

Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina companiei.

Legislatie

Site-ul www.mauwis.ro se supune tuturor legilor în vigoare ale Statului Român. Tentativele de fraudare și orice alte acțiuni vătămătoare vor fi raportate către autoritățile competente.

Eventualele conflicte apărute între S.C MAUWIS S.R.L și vizitatorii acestui site vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictele se vor soluționa prin intermediul instanțelor judecătorești.

Pentru orice informații sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați!

[wordpress_gdpr_terms_conditions_accept]

Compare listings

Comparaţie